TPKian

Sunday, 28 February 2016

Selfie Neraka 3







***

Ingat kawan je troll aku, universiti pun dah join sekaki. Mampu berhuhu je sampai sudah. Kalau tak, mau aku bakar semua stok yang ada. Dahlah jurugambar salah hantar gambar orang lain yang ambil skroll, call tak berangkat, makin berhuhu la aku. Lepas tu, bukan main aku kena bahan.  

Taklah hodoh sangat sebenarnya, cuma segan. Aku memang tak suka bergambar, tahap fotogenik aras rendah, dan mungkin taknak orang judge artworks aku berdasarkan rupa kot :)

(Lol. Yeke tak hodoh? Tapi kawan baik aku, Wan dengan Nuar cakap seumur hidup kenal aku, aku paling lawa time grad kot. Hahahahaha. Mentang2 aku asyik sarung tshirt, jeans je. Sampai kalau aku tanya pasal nak beli baju ke, diorang tanya dulu, lawa dari baju grad ke tak. Kira penanda aras la. Tacing juga, aku pakai peplum je pun. Selama ni hodoh gila la kiranya. Cis.)



Monday, 22 February 2016

Recharge.















***

Aku nak berenti la buat komik acah siri maskeret cinta macam ni. Tak boleh handle kegelian dan kegedikan ini semua. Aku sendiri meremang geli macam pegang cacing masa lukis komik ni. Kahkah. Komen, komen cepat dekat bawah.

Thursday, 11 February 2016

Senaman Puaka






***

2 minggu guys. 2 minggu aku demam, panjat tangga rasa macam kena daki Gunung Kinabalu. Punya terkejut badan aku tuan dia tiba-tiba bersenam. 

Wednesday, 3 February 2016

.


Period,







Stahp.

Rumitnya emosi perempuan aku yang perempuan pun tak faham.