TPKian

Wednesday, 15 June 2016

Janggal


*ini bazar ya rakan-rakan. lulz*







***

Korang kalau nak betul-betulkan tudung ke rambut ke baju ke gigi ke hidung ke perhati dulu dalam kereta ada orang ke tak. Ni baru kereta, yang betulkan diri dekat tingkap kelas dia taktau kitorang yang dalam kelas ni macam nak nangis ketawakan dia.

Aku tak pernah lagi kantoi betulkan tudung dekat kereta orang...tapi....hmm...aku pernah...hmmm salah masuk kereta. Sampai sekarang terngiang bunyi ketawa riang 4 jejaka dalam kereta tu :) 
*dudukpeluklututbawahampaian*

15 comments:

  1. Wakakaka... salah masuk kereta, pernah jugak... masa zaman sekolah rendah dulu. Nasib baik tak kena kidnap. Lolll OMG that would have been very, very bad. Nasib baik driver tu bukan orang jahat huhuhu...

    Wow baju kurung warna tu, itu tema baju raya ai this year you knowww~ X3

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi awalnya beli baju raya senpai XD

      Delete
  2. nasiblah aku bukan spisis kisahkan tudung sgt. ada member aku sorg, pantang nmpk permukaan berkilat mesti nk check penampilan diri.

    keburukkan habit aku: balik rumah baru tahu betapa buruknya tudung aku terpeleot, no wonder single smpai sekrg *dudukpeluktubuhcelahalmari*

    ReplyDelete
    Replies
    1. weyyy sama la. hahahaha. yakin je, balik rumah baru sedar diri tudung puaka gila!

      Delete
  3. KAkakaka kenapa ko tak lower down tingkap slow2 sambil senyum kambing kat dia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha aku takut dia ada penyakit jantung day.

      Delete
  4. Aku dua kali slh masuk kete...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa nasib aku belajar dari kesilapan :p

      Delete
  5. Kereta kau tunted kuat sangat kot.
    Apa kata masa dia tengah khusyuk mengemas rambut, kau lower tingkap kau slow2 sambil rakam video dari awal tadi.
    Sure video hint viral kat youtube. Hahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak gelap sangat pun cero. hahaha. Tu aku hairan dia boleh tak perasan aku dalam tu. Aku pulak khusyuk sangat tengok dia perbetul rambut.

      Delete
  6. "ini bazar ye rakan2" haha lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahah lukis cincai sangat bazar nye pun takut orang tak faham XD

      Delete
  7. Aku pernah salah masuk kereta.. jilaka betei org tu kenapa x lock kereta dia.. wkwkwkw *salahkannorg lain lagi senang*

    ReplyDelete
  8. Tengah beratur nak beli burger...
    tiba2 ada 4 orang perempuan masuk dalam kereta aku.
    Dah ready nak start engine kereta gamaknya baru perasan tu bukan kereta depa (nasib kunci kereta aku cabut awal2,huhu). Semua kat situ tercengang termasuk aku!hehe

    ReplyDelete
  9. saya pernah salah masuk kereta.. ingat kereta ayah tapi ntah kereta siapa tah saya masuk. nasib baik pakcik tu tengah tidur..hahahahahha

    ReplyDelete