TPKian

Friday, 25 December 2015

JimmyxMeghan : Movie Night












***

Cis. Cis. Ciss. Ingat taknak bagi can dua ekor ni beromantik, taknak bekalkan dos romantik dekat blog ni. Tak menjadi. Aku ketandusan idea nak update blog, tak ada benda menarik lansung jadi dekat aku kebelakangan ni. Haa



Saturday, 12 December 2015

Parodi Abam Apam










Yang masih belum follow Abam Apam dekat facebook/twitter tu pergi follow sekarang because this guy is awesome! Boleh tengok komik asal dekat sana.

p/s: Jangan harap la nak dua ekor dekat atas ni nak bermesra romantik dekat blog ni. Jangan.